Skip to main content

Căutare

Janssen Oncology - Inovaţie. Colaborare. Grijă.

Inovaţie. Colaborare. Grijă.
Angajamentul nostru pentru victoriile de zi cu zi împotriva cancerului.

 Vom continua să depunem toate eforturile în domeniul cercetării, atâta timp cât există nevoi de sănătate încă neacoperite

Janssen Oncology

La Janssen credem că vom reuși să creăm o lume fără cancer. Ne străduim să schimbăm perspectivele pacienţilor cu privire la semnificaţia unui diagnostic de cancer. Continuăm să construim pe baza descoperirilor extraordinare deja realizate în acest domeniu pentru atingerea obiectivului de a transforma cancerul într-o afecţiune care poate fi ţinută sub control, sau chiar într-o afecţiune vindecabilă. Sperăm că, într-o bună zi, cuvintele „ai cancer” nu vor mai fi atât de dificil de acceptat de către pacienţi, iar pentru medici vor fi mai ușor de rostit.

Într-un mediu în care cercetarea pentru tratamentul cancerului avansează atât de rapid, ne concentrăm să descoperim medicamente inovatoare pentru acele afecţiuni oncologice care au opţiuni terapeutice limitate.

  • 1 din 5 decese din Europa1 este cauzat de cancer.

  • În Europa, cancerul este a doua cauză a mortalităţii premature2, cu un număr estimat de 3,45 milioane de pacienţi nou-diagnosticaţi (exclusiv cancerul de piele non-melanom) și 1,75 milioane de decese provocate în anul 20123.

  • Cancerele hematologice reprezintă aproximativ 7% din diagnosticele oncologice din întreaga lume, iar disponibilitatea tratamentelor pentru acestea variază considerabil4.

  • Cancerul de plămâni este principala afecţiune oncologică care cauzează decese la nivel mondial5. În Europa rata de supravieţuire la cinci ani după diagnostic este de 11,2% la bărbaţi și de 13,9% în cazul femeilor6.

  • De cele mai multe ori, simptomele cancerului de prostată (al doilea cu cea mai mare rată de diagnostic la nivel global) nu sunt prezente până în momentul în care boala este deja într-un stadiu avansat7.

Deoarece ne concentrăm asupra acelor tipuri de cancer pe care le-am studiat și le cunoaștem în detaliu (cancere hematologice, cancer de prostată și de plămâni) și colaborăm cu unii dintre cei mai buni parteneri strategici, reușim să avem deja un impact pozitiv.

Până în prezent avem cinci tratamente revoluţionare aflate în folosinţă în Europa și încă patru care sunt în stadiile finale ale studiilor clinice.

De asemenea, încercăm să mergem și mai departe prin a opri cancerul înainte de răspândirea în organism (un proces numit „interceptarea cancerului”).

Janssen are deja în dezvoltare compuși imuno-oncologici, inclusiv opt în dezvoltare clinică și încă șapte în stadiul pre-clinic. Imuno-oncologia este un domeniu de cercetare extrem de promiţător prin care investigăm modalităţile prin care sistemul imun identifică o tumoră și poate fi activat să o atace.

Majoritatea compușilor imuno-oncologici pe care îi avem în cercetare sunt rezultatul parteneriatelor știinţifice pe care le-am stabilit cu profesioniști din întreaga lume.

 

La Janssen înţelegem complexitatea dezvoltării tratamentelor noi și inovatoare. De aceea, echipele noastre de cercetare sunt integrate cu capabilităţile noastre globale de dezvoltare și de comercializare.

 

Platformele noastre de cercetare cuprind următoarele categorii:

  • Citotoxicitatea mediată de anticorpi

  • Imuno-oncologie

  • Kinaze de semnalizare

  • Metabolism tumoral

  • Epigenetică și procesarea proteinelor

  • Anticorpi monoclonali

Platformele noastre tehnologice sunt dezvoltate pentru următoarele domenii:

  • Descoperirea moleculelor mici

  • Tehnologii primare pentru obţinerea de anticorpi și anticorpi conjugaţi

  • Platforme ale proteinelor biologice transformaţionale

  • Terapia celulară și medicină regenerativă (terapia celulară și produși compuși)

  • Vaccinuri și imuno-terapii

Avem capacităţi consolidate și infrastructura necesară pentru descoperirea, dezvoltarea și producţia tehnologiilor de anticorpi monoclonali și suntem lideri în dezvoltarea și utilizarea platformelor noilor produse biologice.

Înţelegem în profunzime afecţiunile, biologia ţintei și nevoile din viaţa reală ale medicilor și pacienţilor lor, pentru a conduce studiile clinice necesare, astfel încât să putem evalua și valida compușii dezvoltaţi într-un mod cât mai eficient.

Centrele noastre globale de cercetare se află în Canada și în Europa, precum și pe pieţele în dezvoltare din Asia-Pacific, America Latină, zone ale Europei de Est, inclusiv România și Japonia. Liderii noștri în afaceri medicale sunt membri cu drepturi depline ale echipelor de dezvoltare în cadrul cărora contribuie cu informaţii importante și amănunţite cu privire la mediile de reglementare de la nivel local și regional. Totodată, avem resurse pentru administrarea datelor și alte domenii în care personalul nu doar că este foarte familiarizat cu specificităţile înregistrării studiilor clinice, dar este și dedicat în întregime Janssen Oncology, un proiect integrat cu echipele noastre de dezvoltare și nelipsit din scopul și din obiectivele fiecărei iniţiative.

Datorită capabilităţilor de comercializare, Janssen pune la dispoziţia pacienţilor din 175 de ţări produsele sale. Facem parte din cea mai extinsă companie din lume care activează în domeniul sănătăţii – Familia de companii Johnson & Johnson. Structura noastră descentralizată ne permite să ne concentrăm pe nevoile specifice pieţelor din fiecare zonă geografică pe care o servim.

Abordăm subiectul accesului pe piaţă cu aceeași gândire inovatoare care este specifică procesului nostru de Cercetare & Dezvoltare– cu deschidere faţă de noi perspective și colaborări care ne permit să asigurăm medicii și pacienţii că vor primi soluţii transformaţionale care au beneficii demonstrate în tratamentul cancerului.

Referinţe:
1. World Health Organisation. Cancer Data and Statistics. Available at: http://www.euro.who.int/en/health-topics/noncommunicable-diseases/cancer... Last accessed: December 2016.
2. World Health Organisation. The European health report 2012: charting the way to well-being. 2012. Last accessed: December 2016.
3. Ferlay J, Steliarova-Foucher E, Lortet-Tieulent J, et al. Cancer incidence and mortality patterns in Europe: Estimates for 40 countries in 2012. European Journal of Cancer. 2013;49:1374–1403. Last accessed: December 2016.
4. World Cancer Research Fund International. Worldwide Data. Available at: http://www.wcrf.org/int/cancer-facts-figures/worldwide-data Last accessed: December 2016.
5. World Health Organisation. Cancer factsheet. Available at: http://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs297/en/ Last accessed: December 2016.
6. European Respiratory Society. European lung white book: Lung cancer. Available at: http://www.erswhitebook.org/chapters/lung-cancer/ Last accessed: December 2016.
7. World Cancer Research Fund International. Prostate cancer statistics. Available at: http://www.wcrf.org/int/cancer-facts-figures/data-specific-cancers/prost... Last accessed December 2016.
 
PHRO/JAN/0817/0001